Ledigt i sommar

4-6 bäddar i 3 olika stugor från 4000:- torsdag-söndag ring för bokning, 070-620 96 11

 

Boka båtplats i tid!

Kom ihåg att boka båtplats i god tid innan ankomsten till Visby.

Vissa populära turer blir snabbt fullbokade när det börjar närma sig sommaren.

www.destinationgotland.se


 

 

 

Sommar 2015

  Lediga stugor och lägenhet finns

Vår eller höst på Gotland

T.o.m v 24 och från V35 kan ni boka kortvecka (Sönd-Torsd.) eller lång-weekend (Torsd.-Sönd.)

Weekend

Kom till Gotland under den härliga grönskande våren eller milda och sköna hösten och upplev Gotland från ett annat perspektiv. Vi kan ordna en weekend med aktivitetstema helt enligt era önskemål - eller varför inte bara en skön lugn koppla av helg.

Stugor på Lullyhill

Hyr en stuga på Lullyhill vid den fina Snäckviken 4.5 km norr om Visby, med ca. 300 m till stranden.

Vi har 4 stugor i varierande storlekar. Allt från 2+2 bäddar, 25 m2 till den största med 6 bäddar på dryga 60 m2. Stugorna ligger på en fin skogstomt ca. 30 m över havet. Samtliga stugor har fin havsutsikt och söderläge med mycket sol.

Samtliga stugor är helt nyrenoverade mellan 2006 och 2011. De är mycket moderna med hög standard och bra sovkomfort. Stugorna har helkaklade duschrum med klinker och golvvärme, moderna kök med bla. keramikhäll och diskmaskin. veranda/uteplats med grill och utemöbler.

I omgivningen runt stugorna är det mycket naturskön miljö med många naturstigar, några som leder till ett mycket fint närliggande Naturreservat.

Att gå ner till stranden tar bara några minuter och då kan ni välja på den populära Snäckgärdsbadens sandstrand med många besökare, kiosker, serveringar och andra aktiviteter.
Eller så väljer ni en egen del av den lugnare sten/sand stranden norr ut, där kan ni få er egen strand att njuta vid och kanske ta med grillen och avnjuta kvällsmaten med solnedgången som kuliss.

Vill ni ta cykel eller gå, finns det en mycket fin cykelväg 10-20 m från stranden hela vägen in till Visby, det tar ca. 20 min att cykla eller 45 min att gå.

Vid stugorna finns det en lekplats för barn och leksugna vuxna, med studsmatta, basketkorg, olika spel och gungor.

Välkomna till stugorna på Lullyhill !

Mer information om våra stugor,
priser och lediga veckor »

 

Ullberg Net Consulting